lunes, octubre 15, 2007


....Oh well I don´t mind, you don´t mind
Coz I don´t shine if you don´t shine
Before you go
Tell me what you find when you read my mind...

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Sempre poses cançons molt bones! Vull saber qui són!!


P.D.: Una primavera, més llunyana que propera, hem d'anar al Japó

Iota dijo...

Eiiiii

Estem parlant de The Killers, són brutals (et vaig passar una cançó, la del docu de NY!!), ja et passaré algun cd si t'agraden!

Per cert no he dit res del comentari del darrer post, simplement perquè no m'ha arribat suficient inspiració per estar a l'altura xD
"És molt més autèntic proposar-se coses seriosament que pot ser que acabem o no, i fer-les tan bé com sigui possible i donar-se completament, que no començar mil coses i fer-les totes a mitges per si de cas m'hi poso en serio i resulta que no me'n surto. Perquè aleshores hauríem d'assaborir el maleït fracàs. I no puc evitar de preguntar-me: I què passa per assaborir el fracàs? És que és dolent conèixer els propis límits? És que tant ens limiten les nostres fronteres?"

Tant important això que dius Marta... Crec que és l'essència de tota conducta insatisfactòria humana.. la por al fracàs, i no només aquesta por, sinó l'autopercepció de l'expectativa del fracàs, que tant ens limita pel fet que tu també comentes, perquè ens han ensenyat des de petits a entendre els nostres límits com a fronteres, com a barreres, i no com a un obstacle per assumir i intentar superar. Ho duem a terme cada dia, sense adonar-nos de fins a quin punt ens autoenganyem per no assaborir això que anomenem fracàs, sense acabar mai d'intentar res del tot. D'aquesta manera patim menys, però res arriba sol, i no implicar-se en la teva pròpia vida té com a conseqüència directe no viure-la.

Iota dijo...

Ah!!! i això d'anar a Japó ha de ser més que un projecte, ha de convertir-se en una realitat futura!!!!!!!!

I en primavera per alguna raó en especial?? Que és l'època en que hi serà en Hiro???

Anónimo dijo...

En definitiva, que és preferible fracassar i tornar a aixecar-se i donar-se plenament a tot el que es fa, perquè això sí que es viure de debò; que no simplement deixar-se portar, perquè és com estar mig mort en vida.

Osti tu, tenim uns debats d'un nivellasso que déu n'hi do XD Hauríem de divulgar-los o fer alguna cosa.. Escrivim un llibre?



I al Japó s'hi ha d'anar a la primavera perquè és quan floreixen els cirerers, en aquest cas, tot i que no sempre, una imatge val més que mil paraules. O més ben dit, una imatge val més que mil paraules meves XD:

http://www.nobel-tours.com/nobelnews/n3-mar-2007/images/flores-foto01.gif

Anónimo dijo...

Ala! Traïdor! No només no es linka bé sinó que a sobre talla l'adreça. Te la poso partida a veure si així la pots copiar i enganxar bé

http://www.nobel-tours.com/nobelnews/n3-mar-2007
/images/flores-foto01.gif

Anónimo dijo...

¬¬ No, tampoc serveix, ho hauràs d'enganxar a trossets XD

Anónimo dijo...

Jum, ara ve quan se m'explica què representa el ninot verd gegant xD
(Per cert que la cançó és força bona).

Salut i Birres!

PD: "Per cert no he dit res del comentari del darrer post, simplement perquè no m'ha arribat suficient inspiració per estar a l'altura xD" --> Llavors no val criticar-me ¬¬ Jeje! A veure si al llarg del matí em dóna per escriure alguna cosa ;-)